Ember Series af Copenhagen Flames

Turneringen Ember Series er netop igang og i den turnering har 2 danske spillere været med. Kienix og Kream. henholdsvis fra Sørby Nitro og Neplus Gang. Kienix fandt hurtig sammen med sine holdkammerater, og har spillet div. turneringer og nu her i Ember series. Kream. startede som træner i Rocket League, men ville hellere selv spille og har spillet med flere af de store drenge, derudover har han også i sin tid trænet Kienix, så de to kender hinanden ret godt. En af de mere kendte i turneringen, er en profil som Deevo, hvor Kienix og Kream. selv siger at det da er lidt spændende når det er en mindre turnering. RLCS spillere kan ikke spille med i denne turnering med mindre de allerede har passed try-outs til RLCS. Turneringens hold bærer også præg af, at det ikke kun er de små der er med.

Kienix fortæller at til trods for at resultaterne ikke er til penge præmier, så har det været en vigtig del for holdet at være med i turneringen. Første spil på stream har også gjort, at der var et andet pres og modstanderen var et rigtigt godt hold, men alligevel er de stolte over deres præstationer. Kream. og Neplus Gang kom ind i en lidt træls bracket men kom videre da de første 2 hold ikke mødte op, hvor Neplus Gang gik automatisk videre. Derfra nåede de ikke op i fart fra 2. game så modstanderen fik hurtigt bedst ud af 5, selv om Neplus Gang tog første kamp 5-0. Sebadam, Cheerio og Bilbo var dem der smed Kream. ned i loosers bracket. Alligevel er fokus på at der har været læring i kampene. Begge er enige om at Savage hvor Deevo er med, var dem de absolut ikke ville møde, da det er et super stærkt hold som jo også spiller med i RLCS. Kienix har spillet mod Savage og roen i stemmen fortæller, at man godt ved at man selv kan være med på det plan.

Psyonix, som har lavet spillet Rocket League, har sponsoreret Ember Series hvor Copenhagen Flames har stået som torvholder. Grunden til at Nitro og Neplus Gang spillede i Ember series var pga. kvaliteten i opsætningen af turneringen, hvor man ved at der er ordentlige kommentatorer og folkene bagved, ved hvad Rocket League går ud på.

RLRS er næste mål for Sørby Nitro og Neplus Gang hvor de håber på at kunne vise kræfterne frem og senere arbejde sig op til at kunne være med i RLCS. Fruity og Ronaky er nogle af dem man ser op til, som spiller i RLCS nu.

LAN’s er vigtigt for at kunne vise Rocket League frem. Herhjemme er det ikke så stort endnu, men lad os se om vi ikke kan gøre noget ved det. Passionen er der uden tvivl, og det kan man også høre når Kream. og Kienix fortæller om deres oplevelser. Det vigtige er at have det sjovt sammen som hold, også selv om man starter i lave ranks og bliv endelig ved med at spille.

Hvis man vil følge mere med i hvad Kienix og Kream. laver, så kan man se deres streams herunder:

https://www.twitch.tv/kienixtv

https://www.twitch.tv/kreamovich

 

Kunne du tænke dig at høre mere til Rocket League på eSports scenen?


Skrevet af Jakob Nielsen

Udgivet d. 18/01/2019

Tags: , , ,

Kategori: