Farvel og tak Dev1ce!

En af de absolut bedste danske CS:GO spillere gennem tiden, Nicolai “dev1ce” forlader Astralis, og flytter til svenske NiP.

Kasper Hvidt, sportsdirektør i Astralis fortæller;
“Nicolais personlighed og store bidrag til holdet og organisationen er dog også grunden til, vi har taget den ellers svære beslutning at sørge for denne transfer til NiP. Af personlige årsager har han spurgt os om muligheden for at skifte til en organisation tættere på hans hjem i Stockholm og efter nogle lange snakke, er det blevet klart for os, at det er dét, han mest af alt har behov for. Vi tog derfor kontakt til NiP for at se om der var en mulighed for at sikre en aftale, der tilgodeser alle parter, og det er så her vi er nu.”

Kasper forsætter;
“Vi kunne godt have insisteret på at beholde Nicolai året ud, da hans kontrakt udløber I december, men når du har en spiller og et menneske, der har ofret så meget altid har sat holdet forrest, så gør vi alt vi kan for at finde den bedst mulige løsning. Aftalen med NiP er netop dette, og mens hver eneste person i og omkring Astralis er kede af at se Nicolai gå, er der heller ikke én, der ikke er glade for at vi kan hjælpe ham i situationen med en løsning, der kompenserer os og efterlader alle parter det bedst mulige sted.”

Hovedpersonene selv har også udtalt sig om sit skifte, der for ham, har været en svær beslutning

Nicolai “dev1ce” Reedtz fortæller;
“Både holdet og organisationen har været en kæmpestor del af mit liv og jeg siger farvel til en gruppe fantastiske holdkammerater og utroligt søde og dygtige mennesker i organisationen, som jeg har et rigtig godt forhold til.”

Et år fyldt med corona udfordringer har ikke gjort det nemmere;
“Det seneste år med COVID og alt det, der er sket, har været hårdt for alle. At bo langt væk fra kontoret og ikke have mulighed for at mødes med dine holdkammerater, mens du skal lave alt på afstand, har føltes ekstra hårdt for mig. Det er blevet åbenlyst for mig, hvor meget jeg savner at have et hold og en organisation tæt på og hele situationen har gjort, at jeg føler tiden til at skabe noget forandring og finde mig selv er den rigtige.”

“Min tid i Astralis, på holdet, på kontoret, sammen med performance-teamet og partnerne har været en nøgleperiode i mit liv, og det er noget jeg altid vil tænkte på med stolthed og glæde. Jeg vil også gerne takke alle Astralis- fansene for deres opbakning gennem tykt og tyndt! Det er umuligt at sætte ord på, hvor meget de betyder for holdet.”

Ingen snak om økonomi

Selvom der sikkert er mange der nysgerrige omkring økonomien i den her transfer er parterne blevet enige om ikke at kommentere på de økonomiske detaljer i aftalen. Nicolai “dev1ce” Reedtz har i dag første arbejdsdag på sit nye hold og vi ønsker naturligvis ham og i øvrigt også Astralis held og lykke fremover.


Skrevet af Phillip Janum

Udgivet d. 23/04/2021

Tags: , , , ,

Kategori: ,