Historisk: Marcuzo tæt på kæmpe FIFA-præmie

North’ Marcus ”Marcuzo” Jørgensen, er tæt på præmien på ca. 670.000 kr. til FIFA eChampions League 2019.

31. maj afvikles historiens første officielle eChampions League-finaler i Madrid. I præmiepuljen er der hele 1,8 mio. danske kroner, hvor knap 670.000 går direkte til vinderen. Kun otte spillere er nu tilbage, og danske Marcuzo, som til daglig spiller for holdet North, er en af turneringens helt store favoritter til at vinde turneringen. Marcus ”Marcuzo” Jørgensen er nu rejst mod Wanda Metropolitano Stadium i Madrid, hvor den historiske turnering skal løbe af stablen.

”Jeg glæder mig vanvittigt meget. Det er stort at være blandt de otte bedste og skulle kæmpe for det første eChampions League-trofæ nogensinde – og have muligheden for at vinde 100.000$, siger Marcus “Marcuzo” Jørgensen.

Danskeren skal i første kamp møde hollandske Lev. De øvrige finalepladser er besat af tre amerikanere, en franskmand, en brasilianer og en bulgarer.

”Mine chancer ser jeg som rigtig fine. Min første kamp er kvartfinalen mod den utroligt dygtige hollandske LevVinken, der på papiret måske er den stærkeste ved turneringen. Jeg tror, at jeg går hele vejen, hvis jeg vinder dén kamp”, siger Marcus “Marcuzo” Jørgensen, der i øvrigt også kan se frem til at skulle overvære Liverpool i Champions League-finalen.

Danskeren har hidtil haft en utrolig stærk sæson. I den danske eSuperliga har han besejret Brøndby, er blevet udtaget til DBU’s første FIFA-landshold og opnået en semifinaleplads ved historiens første eNations Cup.

Vi ser frem til at følge det danske talents præstationer i den første eChampions League nogensinde.


Skrevet af Matti

Udgivet d. 29/05/2019

Tags: ,

Kategori: