Zeus har spillet sin sidste kamp

NaVis ukrainske ingame-leader, Danylo “Zeus” Teslenko, har igår spillet sin sidste kamp som professionel CS:GO spiller, og indstiller nu karrieren.

Blot få dage efter majoren i Berlin, annoncerede den 31-årige veteran, at BLAST Pro Series i Moskva ville blive hans sidste event. Dette er dermed slutningen på et af Counter-Strike scenens helt store navne og en karriere, som startede helt tilbage i 2002. Zeus udtaler i et interview på NaVis hjemmeside, at det har været en hård beslutning efter at have dedikreret 20 år af sit liv til Counter-Strike. Han havde forventet, at han og NaVi kunne nå finalen til StarLadder Major i Berlin, men efter de blev sendt hjem i kvartfinalen, måtte han indse at det var tid til at lade ungdommen overtage hans plads.

Zeus har spillet for hold som pro100 og Virtus.pro inden han var med til at grundlægge NaVi. Efterfølgende har han også spillet for Gambit Esports, hvor det lykkedes ham at levere den helt store overraskelse, nemlig at Gambit vandt PGL Major 2017 i Krakow.

Det er planlagt, at Kirill “Boombl4” Mikhailov skal overtage rollen som ingame-leder hos NaVi. NaVi består derfor nu af s1mple, electronic, flame og Boombl4. Hvem der skal fuldende NaVis lineup er endnu uvist.


Skrevet af Matti

Udgivet d. 15/09/2019

Tags: ,

Kategori: