XYP9X melder sig klar!

Med alle syv mand klar bliver der kamp om pladserne og de udvalgte spiller ved, at der sidder folk klar på “bænken”, der kan gå ind og udfylde deres plads.

Andreas ”Xyp9x” Højsleth fortæller:
– Jeg er megasulten for at spille og at hjælpe holdet. Det har været fedt at se, hvor godt de har klaret sig, men jeg vil allerhelst spille og være med til at hjælpe gutterne på serveren. Jeg skal spilles ind igen, men jeg glæder mig allerede nu til at være med til BLAST i starten af november.

Sportsdirektør Kasper Hvidt:
– Jeg er generelt sindssygt glad for at se, at vi kan lykkes med få spillerne tilbage efter nødvendige pauser. Det er også et stort cadeau til de to spillere, for det er ikke let at gøre i en professionel og konkurrencepræget verden som den, de lever i. Men vi har vist, at vi kan give rum til at komme tilbage, og med en større trup kan vi i fremtiden forhåbentlig fange den slags meget tidligere, så det slet ikke bliver nødvendigt. Lige nu er vi alle bare glade for, at Andreas er blevet fit for fight!

Næste turnering er Dreamhack Open Fall, hvor Astralis er i pulje med franske G2, det internationale hold Endpoint og danske Heroic, der lige nu ligger på førstepladsen på verdensranglisten, én placering højere end Pro League vinderne fra Astralis