Video: Spasmageren dupreeh

I andet afsnit i serien om Astralisspillerne er det Peter “dupreeh” Rasmussen, der er i fokus. Hvad mener hans holdkamerater og træner om ham? Hør i videoen, hvad de har at sige.

dupreeh er 26 år gammel og dermed den ældste spiller på Astralis. Han har været på holdet siden dets oprindelse og udgør derfor, sammen med dev1ce og xyp9x, kernen af Astralis. Peter har rollen som entry-fragger, men har i korte perioder også været holdets lurker. Han er også holdets andetvalg ift. AWPer, så når Astralis vælger at bruge 2 AWP’er på samme tid, er det oftest dupreeh som tildeles denne rolle.

Peter har spillet under flere holdnavne i sin tid som professionel spiller. Fra 2012-2016 spillede dupreeh for 3DMAX, Copenhagen Wolves, über G33KZ, Team Dignitas, Team SoloMid og Team Questionmark, før han i januar 2016 var med til at starte Astralis. Dog har der altid været en fælles nævner for samtlige hold; at det har bestået udelukkende af danske spillere. Udover dette, er det også de samme holdkammerater som går igen på mange af holdene – særligt dev1ce og xyp9x .


Skrevet af Matti

Udgivet d. 16/02/2020

Tags: , ,

Kategori: