Værktøjet til forbedring af dit CS game

NRG, Grayhound, 3DMAX, Rogue, Sprout, de fleste tophold og mange skoler og foreninger i Danmark bruger Noesis.gg som værktøj i deres træning, til at forbedre plays og analysere på hvad gik godt og hvad gik skidt. Noesis.gg er et super godt værktøj til jer der gerne vil få en bedre indsigt i, hvordan jeres plays fungerer, eller måske slet ikke fungerer. Samtidig kan man også hente modstandernes demo’er ned og kigge dem igennem, helt ned til mindste detalje som f.eks. hvor smoke walls ligger på et helt bestemt sekund i et play. Det smarte ved Noesis er at det er browser baseret så du kan tilgå dine play analyser ret nemt og simpelt. Men kan selv vælge hvad man vil kigge på, om det er smokes, bevægelse, skud og mange andre ting, her kan man også se hvor på et givent map at spillere går mest, dette kaldes et heat map. Man kan tage flere runder ind og se hvor consistent spillere eller modstandere er på et map, hvor man så kan udfærdige sine egne plays ud fra.

Thomas Jensen og Michael Bang som står bag Noesis droppede deres jobs i bankverdenen og satte fuld fokus på at udvikle dette projekt. De kender hinanden igennem 10 år både som dataloger og i banken. Nysgerrigheden omkring demofilerne fra CS gjorde at projektet fik sin start, hvor opsigelsen i banken blev nødvendig for at få enerien over på projektet. De tog springet med at starte virksomheden op, sidste år i September og har brugt meget tid på, at vise det her nye værktøj frem.

De er stadig igang med at udvikle og der vil komme flere features til værktøjet, som f.eks. at man kan få en 3D rendering af plays, eller at man kan få en 20 sekunders video op, lige omkring et kill eller death, så man yderligere kan se helt præcist hvad der skete. Thomas og Michael vægter meget højt at deres community har hjulpet dem med masser af feedback og derfor kan de også bedre pejle sig ind på hvordan brugeren bag skærmen gerne vil bruge Noesis. Samtidig har de fået skabt sig et rigtig godt netværk og flere og flere store profiler roser også værktøjet til skyerne. Jan “SwaniiCS” (analytiker NRG, Liquid og MIBR) siger på Twitter at man skal se at få det hentet.

Lige nu er Noesis i BETA tilstand og man kan nå at skrive sig op og få yderligere en måneds gratis adgang, inden d. 5. Marts. Herefter kan man abonnere på værktøjet for en rimelig pris, så skynd dig!

Følg Noesis.gg bandens egen Twitter her og følg med i hvad der sker fremadrettet: https://twitter.com/noesisgg og hop ind på Noesis.gg og sign up.

 


Skrevet af Jakob Nielsen

Udgivet d. 01/03/2019

Tags: , , ,

Kategori: