Ustoppelig ZywOo: Vitality nedlægger NRG

Det blev en 2-0 sejr til franske Team Vitality til ESL One Cologne 2019. ZywOo fastslår endnu engang, at han hører til blandt de absolut bedste spillere i verden.

Første kvartfinale til ESL One Cologne er netop færdigspillet, hvor det franske mandskab, Vitality, slog nordamerikanske NRG ud af turneringen. Den unge ZywOo på blot 18 år var, med sine i alt 52 kills, en af hovedårsagerne til at franskmændene fortsat er med i turneringen.

De to maps, Dust2 og Mirage, sluttede begge 16-7 til Vitality, som dermed på overbevisende manér kunne sikre sig sejren i den første af de i alt to kvartfinaler. NRG er derfor ude af turneringen, mens det nu er afgjort, at det bliver Vitality som møder danske Astralis i morgen i semifinalen. Det franske mandskab har haft en svær vej til semifinalen. De tabte i åbningskampen til NiP, og skulle derfor kæmpe sig igennem hele lower bracket og dernæst kvartfinalen uden at tabe en enkelt kamp. Det klarede de ved at slå både ENCE, Fnatic, Heroic og nu NRG.

Astralis vandt deres gruppe og kunne dermed sikre sig en plads i semifinalen på blot tre kampe. Semifinalen spilles i morgen kl. 15:00.

 

Fotokredit: ESL | Helena Kristiansson


Skrevet af Matti

Udgivet d. 05/07/2019

Tags: , ,

Kategori: