Status efter anden dag ved ESL

Anden dag ved ESL finalerne i Odense blev i den mere uheldige afdeling set med danske øjne. Kun ét af de i alt tre danske hold er fortsat videre i turneringen.

Skuffelse er nok ordet der bedst beskriver de danske præstationer på hjemmebane i Odense. Dagen startede positivt, da Astralis på baggrund af en 2-1 sejr over G2 Esports kunne sikre sig videre avancement i turneringen. Det var dog tæt på at gå helt galt for danskerne, som med hiv og sving kom tilbage fra et 0-1 resultat til at vinde andet map i overtid og efterfølgende tredje map 16-14.

North derimod, skulle ud i kamp om overlevelse mod ATK. Et hold, som North altid burde vinde over – særligt i en BO3. Men igen måtte løverne skuffe og det blev endda til et 0-2 nederlag, hvilket betyder et tidligt og særdeles skuffende exit fra turneringen. Det ville ikke være overraskende, hvis vi snart kommer til at se nogle seriøse ændringer hos North.

Ligeledes skulle Heroic ud i en afgørende kamp mod svenske Fnatic. Efter en drømmestart for danskerne, som bragte sig i front 1-0 på svenskernes map, gik det efterfølgende ned af bakke. To tætte maps blev det til, men resultatet faldt ud i Fnatics favør som kunne sikre sig 2-1 sejren.

Astralis, som er det sidste danske hold tilbage, spiller i aften upper bracket finalen mod Team Liquid. Danskerne er dog allerede sikret en plads i slutspillet, da vinderen af kampen går direkte videre til semifinalen, mens taberen må nøjes med en plads i kvartfinalen.

Fotokredit: ESL | Jak Howard


Skrevet af Matti

Udgivet d. 05/12/2019

Tags: , , ,

Kategori: