Spekulationer om Norths fremtid

Den store danske Esportsorganisation, North, har i dag været grundlag for en masse spekulationer og gætteri omkring organisations fremtid.

“Lukker North?”, er muligvis et af dagens mest stillede spørgsmål inden for dansk Esport. Den danske organisations hjemmeside har hele dagen været lukket. Ligeledes er både Norths Twitter- samt Instagramprofiler blevet fuldstændig tømt for opslag. Intet er blevet meldt ud fra organisationen selv, og derfor må de mange fans eller andre Esportsinteresserede forblive i uvisheden indtil andet meldes ud.

Tidligere på dagen tweetede North-spilleren Markus “Kjaerbye” Kjærbye en grædende emoji, hvilket har forstærket troen på at North er lukket. Vi mener dog, at det stadig er for tidligt at dømme North ude. Vi har hørt fra pålidelige kilder, at North er igang med at rebrande sig selv, men stadig vil fortsætte under samme navn. Dette vil vi kunne be- eller afkræfte snarest.

Om ikke andet, ville det være et stort tab for dansk Esport hvis North forsvandt fra scenen. Samtidig har præstationerne været haltende i lang tid for Norths Counter-Strike hold, hvorfor der derfor er god grund til forandring.

Vi følger sagen…


Skrevet af Matti

Udgivet d. 06/01/2020

Tags:

Kategori: