OpTic vinder tæt danskeropgør, møder Team Ancient i finalen

Semifinalerne til DreamHack Open Summer 2019 er netop færdigspillet, hvor OpTic vandt en tæt kamp mod Tricked. De møder nu Team Ancient i finalen.

Semifinalen til DreamHack Open Summer 2019 var et opgør mellem de to danske hold, OpTic og Tricked. Føste map var Train, hvor Tricked statistisk set er meget stærke. Da det var Trickeds map pick, startede de som T, og formåede at sikre sig hele otte runder i første halvleg. I anden halvleg nåede OpTic aldrig at finde vejen gennem det stærke forsvar, og med kun en enkelt T-runde kunne Tricked lukke mappet 16-7.

Starten på Mirage blev noget anderledes. MSL og co. fik en flyvende start på mappet, da de med 11 T-runder kunne gå til pause med en stor føring. Tricked gjorde et godt forsøg for at komme tilbage i kampen, men måtte i sidste ende se sig slået med 11-16. Kampen skulle derfor afgøres på Nuke. Ikke overraskende, da mappet ofte forbindes med et “danskermap” og begge mandskaber føler sig godt tilpas her. OpTic startede på den stærke CT-side og fik, ligesom på map 2, 11 runder før pausen. Da de efterfølgende vandt pistolrunden i anden halvleg, så det sort ud for Tricked. Selvom det lykkedes dem at hive otte runder hjem som CT, måtte de til sidst erkende 16-12 nederlaget og 1-2 i alt.

I den anden semifinale stod polske Aristocracy overfor svenske Team Ancient. Svenskerne valgte første map, Overpass, og sikrede sig også sejren 16-11. Herefter fulgte en sand gyser af et andet map. Train, som var polakkernes valg, skulle helt ud i SEKS gange overtid, før vinderen blev fundet. Det var Aristocracy som i sidste ende havde mest ro på nerverne, og kunne lukke mappet med hele 31-27. Kampen skulle afgøres på Nuke, som Team Ancient vandt 16-11.

Finalen starter om et kort øjeblik, hvor danskerne møder Ancient. Du kan se kampen direkte på Dreamhacks Twitch-kanal samt på TV 2 ZULU.

 

Fotokredit: Dreamhack | Adela Sznajder


Skrevet af Matti

Udgivet d. 17/06/2019

Tags: , , , ,

Kategori: