Optakt til BLAST Pro Series: Madrid 2019

I aften kl. 20.45 skydes den næste BLAST Pro Series-turnering i gang, som denne gang afholdes i Madrid, Spanien. Danske Astralis skal igen i kamp og sidder tungt på favoritrollen til turneringen.

For 3. gang i år afholdes BLAST Pro Series, som byder på et hæsblæsende turneringsformat med masser af action, og mange kampe spillet på kort tid. Inklusiv Astralis er der 6 deltagende hold, som alle skal møde hinanden i gruppespillet i bedst af 1 kampe, hvor de 2 øverst placerede hold efter gruppespillet går direkte videre til finalen, som er bedst af 3.

Foruden Astralis deltager Natus Vincere, Ninjas in Pyjamas, ENCE og Cloud9. Det 6. og sidste spot i turneringen går til vinderen af Iberian Play-In, som afgøres mellem spanske Movistar Riders og portugisiske Giants Gaming, der begge har en enestående mulighed for at blive en del af den eksklusive gruppe samt kæmpe med om præmiepuljen på 250.000 dollars.

Astralis har tidligere vundet hele 3 BLAST Pro Series-turneringer, og går, ikke overraskende, ind til turneringen i Madrid som favoritter. Det har dog ikke udelukkende været Astralis-dominans, da danskerne til sidste BLAST Pro-turnering i Miami sluttede på en skuffende 5. plads. Det bliver derfor spændende at se om Astralis kan genfinde den gode form. I de 2 første runder, som spilles fredag aften, møder de svenske Ninjas in Pyjamas og vinderen af Iberian Play-in. De resterende 3 gruppekampe spilles lørdag eftermiddag, hvorefter turneringen afsluttes med finalen om aftenen.

Holdene har allerede valgt hvilke maps de skal spille i gruppespillet mod de, på nuværende tidspunkt, kendte modstandere. Astralis kommer vi til at se 3 gange på Dust2 og en enkelt gang på Inferno. Foruden de 2 maps, er det kun Mirage og Nuke som ikke er blevet fravalgt. Derfor får vi i denne omgang ikke Train, Overpass eller det nye map, Vertigo, at se i aktion. Dette kan dog endnu ændres når vinderen af det 6. spot er fundet.

BLAST Pro Series: Madrid kan ses på både Twitch.tv og TV 2 ZULU.

Fotokredit: RFRSH Entertainment


Skrevet af Matti

Udgivet d. 10/05/2019

Tags: , ,

Kategori: