North sejrer i danskeropgør

Sent i går aftes sikrede North sig adgangsbilletten til ESL Pro League Season 9 Finals ved at slå Heroic 2-0.

De danske mandskab havde en gylden mulighed for at spille sig videre til finalerne i ESL Pro League Season 9 ved at slå Heroic. Holdet havde allerede dagen forinden besejret storholdet NaVi, hvorfor kun Heroic stod i mellem North og en plads ved ESL finalerne i juni. Løverne spillede en flot kamp og slog sikkert Heroic med 2-0. Dette betyder at Danmark nu repræsenteres af endnu et hold, da Astralis også har kvalificeret sig tidligere på sæsonen.

North valgte Nuke som deres map, og ved at sikre sig 8 runder på T-siden skabte Valdes tropper et godt udgangspunkt for anden halvleg. Da de danske løver kom på den forsvarende side, var der ikke meget at stille op for Heroic. Det lykkedes dem kun at nedbryde North’ stærke defensiv en enkelt gang, og mappet sluttede dermed 16-8 til North.

På andet map, Mirage, viste North igen gode takter. Selvom Heroic denne gang fik 6 runder på T-siden, blev det ikke til meget mere for det nye danske mandskab. Mappet endte 16-10 i North’ favør, som nu kan tilslutte sig de resterende kvalificerede hold.

Inside E-sport er også på Facebook.

13 af de i alt 16 pladser er nu afsat, og der er derfor kun 3 pladser tilbage at kæmpe om. Heraf går den ene til et europæisk hold, én til et amerikansk hold og én til et hold fra Oceanien. Heroic har stadig en chance for at kvalificere sig som det tredje danske hold. Det kræver en sejr over s1mple og NaVi, som er sat til at blive spillet kl. 18.20 i aften.

ESL Pro League Season 9 Finals spilles i Montpellier, Frankrig, den 18. til 23. juni. Her kæmper holdene om en samlet præmiepulje på 5 millioner kroner.

 

Fotokredit: ESL | Helena Kristiansson


Skrevet af Matti

Udgivet d. 23/05/2019

Tags: , ,

Kategori: