North er videre og Astralis overlever

North kunne allerede i går spille sig direkte videre i ECS semifinalen. I dag skulle Astralis ud i en kamp om overlevelse, som de netop har vundet over NiP.

Danske North kom i går godt fra start, da de med en sejr over MIBR og efterfølgende Vitality, allerede efter første dag kunne sikre sig en plads i semifinalen. I vinderkampen mod franske Vitality, kom North bagud 1-0 på Nuke. Efterfølgende kunne franskmændene ikke stille noget op mod danskerne, som overbevisende vandt både Inferno og Dust2. 2-1 sejren til North betyder derfor, at de allerede nu får en hviledag, før semifinalerne begynder i morgen.

Anderledes gik det for Astralis, som tabte sin åbningskamp mod FURIA. Som resultat af dette, skulle de i dag møde svenske NiP i kamp om fortsat at blive i turneringen. Astralis, som på det seneste har modtaget meget kritik, var derfor sat under stort pres. Dette påvirkede dog ikke det erfarne mandskab, som meget overbevisende slog NiP 2-0 på henholdsvis Inferno og Overpass.

Astralis skal nu igen spille mod FURIA, som tabte deres kamp mod NRG. Vinderen af denne kamp går videre til semifinalen, mens taberen må rejse hjem. Kampen er sat til at blive spillet kl. 17:00 i dag.

Hold dig opdateret her på siden, når vi senere leverer friske interviews direkte fra London.

 

Fotokredit: DreamHack – Adela Sznajder


Skrevet af Matti

Udgivet d. 07/06/2019

Tags: , ,

Kategori: