North besejrer Team Liquid

Løverne fra North har netop besejret verdens nummer et, Team Liquid, i en spændende kamp til ESL finalerne i Frankrig.

North skulle i åbningskampen til ESL Pro League Season 9 Finals møde Team Liquid, som lige nu ligger nummer et på verdensranglisten. Danskerne var derfor også undertippet forud for opgøret, som skulle afgøres på Dust2.

Team Liquid fik den bedste start, da de på baggrund af en vunden pistolrunde bragte sig i front 4-1. Herefter fik Valdes tropper styr på spillet, og leverede en flot første halvleg, som sluttede  10-5 til North. Den gode stime fortsatte ind i anden halvleg, hvor danskerne kunne sikre sig pistolrunden samt de to efterfølgende runder. Hurtigt var stillingen 15-8, og overraskelsen var tæt på en realitet. Liquid gav dog ikke op, og vandt de efterfølgende fem runder i streg. Ved stillingen 15-13 havde danskerne ikke mange penge at gøre godt med, men ved hjælp af et par UMPer og deagles fik de overrumblet den amerikanske defensiv på B-sitet. En 3 mod 3 afterplant situation faldt ud til løvernes fordel, og kampen endte dermed 16-13 til North.

Efter Astralis og Heroics kampe tidligere på dagen, har de tre danske hold fået en fantastisk start på ESL finalerne. North er derfor videre i næste runde i gruppe B’s upper bracket, hvor de i morgen skal møde FaZe Clan i en BO3.

 

Fotokredit: ESL | Helena Kristiansson


Skrevet af Matti

Udgivet d. 18/06/2019

Tags: ,

Kategori: