MAD Lions vinder danskerduel over North

DreamHack Open Leipzig blev skudt igang igår, hvor de to danske hold, MAD Lions og North, skulle møde hinanden i gruppespillet.

Otte hold deltager lige nu i DreamHack Open Leipzig 2020, hvoraf tre af dem er danske. Alle danske hold er endda samlet i én gruppe, gruppe B, hvor MAD Lions igår mødte North i “winner’s match” i kampen om avancement til semifinalen. Det blev MAD Lions som løb afsted med sejren med en 16-10 sejr over landsmændene fra North.

Kampen blev spillet på Mirage og startede tæt ud med North på den defensive CT-side. North kom godt fra start med en vunden pistolrunde samt de efterfølgende to runder. Herefter kom der gang i MAD Lions som havde succes med at vinde seks af de næste syv runder og dermed opbygge en stærk økonomi i første halvleg. Omvendt havde North meget svært ved at opretholde momentum og vinde flere runder i træk. Første halvleg sluttede 8-7 til MAD Lions, som nu skulle forsøge at lukke kampen som CT.

HUNDEN og co. kom godt fra start i anden halvleg og lignede et hold som stod meget solidt på CT-siden. Det lykkedes aldrig rigtig North at finde vejen gennem det stærke forsvar, og måtte til sidst se sig slået af det nye MAD Lions-lineup.

MAD Lions er nu videre til semifinalen mens resten af gruppespillet skal afgøres. Her kæmper North og Heroic, som er det tredje danske hold i turneringen, fortsat videre om kampen om en plads i slutspillet. Heroic skal i dag spille mod Sprout, som er en kamp om overlevelse i turneringen. Vinderen af denne kamp møder derefter North, hvor det skal afgøres hvem der går videre til semifinalen.

Fotokredit: DreamHack | Stephanie Lindgren


Skrevet af Matti

Udgivet d. 25/01/2020

Tags: ,

Kategori: