MAD Lions kollapser i semifinalen

Det nye MAD Lions-linup, som er inde i en god periode, måtte se sig slået i semifinalen af australske Renegades ved DreamHack Open Leipzig.

MAD Lions, som uden problemer spillede sig til semifinalen med en sejr over både North og Heroic, har netop tabt 1-2 til Renegades og er derfor ude af turneringen. Kampen startede på Dust2, hvor danskerne kom bedst fra start. Herefter kom der dog gang i Renegades, som kunne lukke mappet 16-11. Kampen fortsatte på Train, som var danskernes valg, og var på mange måder det modsatte af hvad vi lige havde set på Dust2. Renegades kom godt fra start på CT-siden, men herefter tog danskerne over og sammensatte en masse runder i træk. Med et 16-11 resultat til MAD Lions, skulle de to hold ud i 3. og afgørende map, Nuke.

Danskerne var inden kampstart favoritter, og med Nuke som historisk set er et “danskermap”, var mulighederne for HUNDEN og co. gode. Renegades startede på CT-siden og leverede en præstation uden lige, som danskerne ganske enkelt ikke havde et svar på. Ved halvleg var det australske mandskab foran 12-3, og da de efterfølgende vandt pistolrunden i 2. halvleg så det meget sort ud for danskerne. MAD Lions fik aldrig en rigtig mulighed for at komme tilbage i kampen og måtte til sidst se sig slået 6-16.

Danmark er stadig repræsenteret i turneringen af Heroic, som om få minutter spiller den anden semifinale mod hjemmeholdet fra BIG.

Fotokredit: DreamHack | Stephanie Lindgren


Skrevet af Matti

Udgivet d. 26/01/2020

Tags: , ,

Kategori: