Kæmpe chok: Astralis og MIBR ude

To af de største favoritter til turneringen er i dag blevet slået ud allerede i gruppespillet. Astralis og MIBR forlader turneringen.

Astralis fik en skidt start på turneringen, da de i åbninskampen tabte 14-16 til brasilianske FURIA på Nuke. Tidligere i dag, skulle danskerne i kamp mod  svenske NiP om overlevelse i turneringen. De danske stjerner vandt på overbevisende manér 2-0, og lignede igen det hold, som i starten af marts vandt majoren i Katowice.

Da FURIA i går tabte til NRG, skulle Astralis og FURIA derfor mødes i dag, og kæmpe om en semifinaleplads. Danskerne valgte Inferno og kom godt fra start med en solid føring. Bedst som det lignede at Astralis ville vinde mappet stort, begyndte FURIA at komme tilbage i kampen. Det danske mandskab holdt dog brasilianerne væk og kunne lukke mappet 16-12. Næste map var FURIAs valg, hvilket blev Mirage. Her var brasilianerne dominerende gennem det meste af kampen, og danskerne måtte se sig besejret 10-16.

Kampen skulle derfor afgøres på tredje map, Nuke, som Astralis tabte til netop FURIA på i åbningskampen. I sidste ende havde FURIA det meste at byde på, og vandt mappet 16-13. De slår dermed Astralis ud med en 2-1 sejr.

I gruppe B var der også en stor overraskelse tidligere på dagen. Efter North havde besjeret MIBR, skulle MIBR i dag møde Complexity i den anden kamp om videre overlevelse i turneringen. Her leverede det nye Complexity en kæmpe overraskelse, da de med 2-1 kunne sende verdensstjerne fra Brasilien hjem.

SE VIDEO herunder – en afrunding fra London med tanker om dagens resultater.

*Vi besøger ECS i samarbejde med Lenovo.

Fotokredit: DreamHack – Adela Sznajder


Skrevet af Matti

Udgivet d. 08/06/2019

Tags: , ,

Kategori: