Heroic besejrer BIG ved ESL Cologne

Danske Heroic har netop besejret tyske BIG, som er på hjemmebane ved ESL One Cologne 2019. Kampen endte 2-0 efter en solid præstation af danskerne.

BlameF og kompagni skulle i gruppe B’s lower bracket møde BIG i kampen om fortsat overlevelse til dette års ESL One Cologne. Kampen skulle afgøres i en bedst af 3, hvor Heroic sikrede sig sejren med 2-0. De er derfor videre til sidste runde i lower bracket, hvor vinderen fortsætter til play-off kampene.

Første map var Inferno, hvor danskerne startede på CT-siden. En tæt første halvleg endte ud i en pausestilling på 8-7 til Heroic, som dog tabte pistolrunden samt de efterfølgende to runder i anden halvleg. Da danskerne kunne købe op, fik de til gengæld sat adskillige runder sammen, og kunne efterfølgende køre en sejr på 16-13 hjem.

Andet map, Nuke, var en mere dominerende forstilling af blameF’s tropper. Det danske mandskab sikrede sig 9 runder på T-siden, hvorefter de i anden halvleg havde en meget solid defensiv. En enkelt runde nåede BIG at få som T, hvorefter danskerne kunne lukke mappet 16-7.

Resultatet betyder, at Heroic senere skal møde vinderen af Fnatic mod Vitality, som lige nu er ved at blive afgjort.

 

Fotokredit: ESL Adela Sznajder


Skrevet af Matti

Udgivet d. 04/07/2019

Tags: , ,

Kategori: