Fnatic vinder DreamHack på hjemmebane

Det genopståede Fnatic har til aften vundet DreamHack Masters Malmö 2019 på hjemmebane over franske Vitality.

Det svenske mandskab har netop løftet trofæet til stor jubel fra tilskuerne i arenaen i Malmö, efter de vandt en spændende finale 2-1. Triumfen kom på baggrund af et flot comeback, da franskmændene kom bedst fra start og sikrede sig sejren på Dust2. Længe så det ellers ud til, at svenskerne ville bringe sig i front, men ved en stilling på 14-12 til Fnatic tog Vitality for alvor fat og sikrede sig resten af runderne. Endnu engang var den unge ZywOo storspillende, men også den nyankomende Shox leverede nogle vigtige kills som var med til at sikre det franske mandskab det første map.

Herefter stod den på Inferno som Fnatic havde valgt. Endnu engang skulle det blive meget tæt, og mappet skulle afgøres i overtid, hvor svenskerne var stærkest. JW, som er blevet kåret til turneringens MVP, sluttede på flotte 30 kills, og der var dermed lagt op til en spændende afslutning på Mirage. Igen leverede ZywOo en flot præstation, men denne gang var det ikke nok til at trække Vitality over målstregen. En solid CT-side fra svenskerne gjorde udfaldet, og 3. map sluttede 16-13 til Fnatic og dermed samlet 2-1.

Det er længe siden, at den legendariske svenske organisation har vundet en titel, men dette nye lineup bestående af rutinerede samt helt unge spillere lover godt for fremtiden.

 

Fotokredit: DreamHack | Adela Sznajder


Skrevet af Matti

Udgivet d. 06/10/2019

Tags: , ,

Kategori: