Farvel til North: Status på DreamHack Dallas

Gruppekampene  er færdigspillede og play-off kampene, som er uden dansk deltagelse, begynder i aften.

I nat blev de sidste kampe i gruppespillet til DreamHack Dallas afsluttet. Der er fundet to semifinalister og fire kvartfinalister, som alle kæmper videre om præmiepuljen på 250.000 dollars. Danske North tabte desværre i den sidste runde af lower bracket til Vitality, og er derfor ikke en del af play-off kampene.

Franske Vitality fik deres revanche, som var holdet North besejrede i åbningskampen efter et flot comeback. Kampen blev afgjort på to maps, Nuke og Mirage, hvor franskmændene tog en relativt sikker sejr. Vitality vinder derfor lower bracket i gruppe A og går videre til kvartfinalerne. North ender DreamHack Dallas på en 7.-8. plads og 6.000 dollars.

I gruppe A var det Liquid og FaZe, som skulle møde hinanden i upper bracket finalen. Efter to gange overtid vandt Liquid første map, Dust2, som FaZe havde valgt. Andet map, Nuke, vandt FaZe overraskende på, og kampen skulle derfor afgøres på Inferno. Her var det nordamerikanske mandskab igen stærkest, og vandt kampen 2-1. Dette betyder, at Liquid går direkte videre til semifinalerne. FaZe går også videre, dog kun til kvartfinalerne.

Gruppe B blev vundet af ENCE, som slog FURIA 2-1 i finalen. FURIA har været en overraskelse for mange i denne turnering og har slået både NRG i åbningskampen og derefter Fnatic 2-0. FURIA er derfor også videre til kvartfinalerne. I gruppe B’s lower bracket blev det G2 som kunne besejre Renegades i finalen, og sikre sig pladsen i kvartfinalerne.

Play-off kampene begynder i aften kl. 21.00. De to kvartfinaler spilles i dag og semifinalerne i morgen. Kampene i aften er:

FURIA vs. Vitality

FaZe vs. G2

Liquid venter i semifinalen på vinderen af første kamp, mens ENCE tager i mod vinderen af den anden. Play-off kampene kan ses på Twitch, TV 2 ZULU og TV 2 Play.

 

Fotokredit: DreamHack – Adela Sznajder


Skrevet af Matti

Udgivet d. 31/05/2019

Tags: ,

Kategori: