Kæmpe chok i Katowice Major!

Astralis kunne allerede i sidste uge erklære sig klar til finalespillet i counter-strike turneringen Intel Extreme Masters Season XIII – Katowice Major 2019, efter at have vundet alle tre kampe i det indledende gruppespil.

Kun ét andet hold udover danskerne præsenterede dette, nemlig Team Liquid, som i går dog måtte se sig besejret af det finske hold, ENCE eSports!

Kæmpe overraskelse

Der gik et mindre chok gennem CS:GO-landskabet i går da det finske hold, ENCE eSports, som i øjeblikket er rangeret som verdens 9. bedste CS:GO-hold, slog Team Liquid ud af kvartfinalen ved dette års Major.

Dermed er holdet, som ellers var blandt favoritterne til at tage titlen, allerede ude af turneringen. Det lå ellers i kortene at det – igen – skulle blive en finale mellem Astralis og Liquid, men sådan skulle det altså ikke gå, og Astralis’ måske største konkurrent, må se sig elimineret af et, i CS:GO-sammenhæng, miniputhold.

Ikke den bedste optakt for danskerne

I aften går det så løs for danskerne fra Astralis, som møder det tidligere svenske storhold, Ninjas in Pyjamas, i kvartfinalen. Det svenske hold har notorisk ofte voldt store problemer for Astralis ved de store turneringer, og danskerne har da heller ikke haft den bedste optakt til kampen. Således har flere spillere, herunder holdets coach, Zonic, været ramt af sygdom i dagene op til kvartfinalen. Vi håber dog at drengene er helt klar og friske til det går løs i aften.

GeT_RiGhT; “Vi kan slå Astralis

Kampen kan ses direkte på Twitch.tv eller TV 2 SPORT og TV 2 PLAY med optakt fra klokken 15.30. Kampen skydes i gang 19.50 dansk tid.


Skrevet af Jacob Lund

Udgivet d. 01/03/2019

Tags: , , , , , , ,

Kategori: