Counter-Strike brag i Royal Arena!

Lørdag d. 3. November åbner Royal Arena dørene til anden udgave af BLAST Pro Series på dansk grund. Der er blandt andet en direkte duel mellem danske “dev1ce” og ukrainske “s1imple” at se frem til, så med andre ord kan man se frem til Counter-Strike i absolut verdensklasse.

Noget som er forskelligt fra alle andre etablerede turneringer er at BLAST Pro Series programsætter kampene inden, og vælger hvilke maps der skal spilles. Det betyder at både publikum, broadcastere og holdene kan få en så optimal forberedelse som muligt. Dette er noget Astralis’ Emil ‘Magisk’ Reif glæder sig over:

“Jeg glæder mig enormt meget til at spille i Royal Arena foran en propfyldt arena med 12.000 fans, og jeg håber, virkelig at vi kan være med til at skabe en stemning, der blæser taget af arenaen. En af de fede ting ved at være med til BLAST er, at det på forhånd er givet hvilke modstandere man står overfor, ligesom også mapsene er kendt på forhånd. Det giver alle hold optimale forhold i forhold til forberedelse, hvilket i sidste ende giver tilskuerne både i arenaen, men også hjemme i stuerne muligheden for at opleve holdene i deres bedst mulige versioner.”

“Nu har jeg prøvet BLAST i Istanbul, hvor vi vandt og hvor der var en rigtig god stemning. Hvis bare halvdelen af det, de andre fortæller om BLAST i København er sandt, bliver det en kæmpe fest, og jeg vil give alt for at løfte pokalen og opleve brølet i København! Der er bare kun gode hold med, så det kan sagtens blive svært bare at nå til finalen,” lyder det fra “Magisk”.

Turneringen starter fredag d. 2. november med de første runder. Men lørdag d. 3. november er den store dag i Royal Arena hvor de afgørende gruppekampe spilles, og selvfølgelig den store finale. Udover NaVi deltager også andre stjernespækkede hold. Der er revanche mellem MiBR og Astralis som har delt de første to BLAST trofæer mellem sig, men mon ikke NiP, Cloud9 og FaZe Clan med danske Finn “karrigan” Andersen vil gøre alt for at løfte trofæet.

Programmet lørdag d. 3. november

12:30 Dørene åbner

13:30 Officiel åbning af BLAST Pro Series

Vi anbefaler, alle har fundet deres sæde og oplever åbningen!

14:00 Runde 3

Natus Vincere vs Astralis

Cloud9 vs FaZe Clan

Ninjas in Pyjamas vs MiBR

15:20 Runde 4

FaZe Clan vs Astralis

Cloud9 vs Ninjas in Pyjamas

Natus Vincere vs MiBR

16:40 Runde 5

Cloud9 vs Astralis

FaZe vs MIBR

NaVi vs NiP

18:00 BLAST Pro Standoff

Stand-Off om 20.000 USD 1v1 map.

18.50 Finale – Walk on Show

19:00 Grand FinalÉn kamp – én vinder. BO3


Skrevet af Kringelum

Udgivet d. 23/10/2018

Tags: , , , , ,

Kategori: