Blandet dansk start på ECS finalerne

Astralis og North har begge været i kamp i dag til ECS finalerne i London. Astralis tabte deres åbningskamp, mens North lavede det umulige comeback mod MIBR.

Astralis åbnede ECS finalerne mod brasilianske FURIA. Mappet, som de to hold kom frem til, blev Nuke, et stærkt map for begge hold. Astralis, som for nyligt mistede deres 31-0 win streak på Nuke, har især haft mappet som deres territorie, men mod FURIA kom de igen i problemer.

Astralis startede på CT-siden og havde svært ved at lukke ned for brasilianerne. Ved pause var de bagud 7-8, og havde derfor brug for en god T-side for at vinde kampen. Til at starte med så det godt ud for danskerne, og kom i front 14-8. Herefter fik FURIA styr på deres forsvar og vandt resten af runderne. Mappet sluttede 14-16 og dermed en sejr til FURIA.

Turneringens sidste åbningskamp stod mellem North og MIBR. North startede som T og vandt de to første runder. Herefter gik det helt galt for danskerne, som blev lukket fuldstændig ned af MIBR. Efter første halvleg var North bagud 3-12, og tabte til og med de to første runder som CT. Ved en stilling på 14-3 virkede det nærmest umuligt for danskerne. JUGi fik dog endelig fat i AWPen og spillede en stor kamp. Lidt efter lidt kom danskerne tilbage i kampen. Et fantastisk comeback af løverne fra North endte med en stilling på 15-15.

I overtiden gentog det billede sig, som vi havde set i den originale spilletid. Begge hold var stærke som CT, og der var ingen der var i stand til at få gennembruddet. Hele tre gange overtid var nødvendig, før North til sidst fik de nødvendige runder. Danskerne vandt kampen 25-23.

Alle BO1 kampe er nu overstået, og det er tid til BO3. Vinderne af åbningskampene møder hinanden i dag. Den første kamp starter omkring kl. 17:50 og den anden er sat til at starte kl. 20:00. Kampene er:

FURIA vs. NRG
Vitality vs. North

I morgen kl. 11:00 spiller Astralis mod NiP, i kampen om overlevelse i turneringen. Kl. 14:00 spiller Complexity mod MIBR.

 

Fotokredit: DreamHack – Adela Sznajder


Skrevet af Matti

Udgivet d. 06/06/2019

Tags: , ,

Kategori: