Blandet dansk start på Berlin Major 2019

StarLadder Berlin Major 2019 er nu i fuld gang, og det har været en blandet start for Astralis og North, som er de 2 danske hold i turneringen.

Dag 2 ved Berlin Major er nu veloverstået, og alle holdene har derfor spillet deres 2 BO1-kampe. I dette turneringsformat går man videre til play-off-kampene hvis man vinder 3 kampe. Omvendt bliver man sendt hjem hvis man taber 3. Vi rykker derfor nu ind i den afgørende fase, hvor det skal afgøres, hvem der sikrer sig de eftertragtede play-off-pladser.

Det har været en god start for Astralis, som har 2 sejre og 0 tabte. Danskerne har slået henholdsvis DreamEaters og G2 Esports, og mangler derfor kun 1 enkelt sejr for at gå videre. Omvendt ligger danske North på 0 sejre og 2 tabte, og er derfor faretruende tæt på eliminering ved denne Major. North har mødt Vitality og mousesports, som på papiret er sværere modstandere, end dem Astralis har mødt. Dette skyldes det seeding-system som turneringen benytter sig af, for at undgå, at de helt store favoritter slår hinanden ud tidligt i turneringen.

De 2 danske hold skal i dag ud i 2 afgørende kampe om henholdsvis play-off-kampe og elimenering. Astralis møder NRG og North møder NiP. Begge kampe er sat til at blive spillet kl. 18.45 og kan følges på Twitch.

 

Fotokredit: StarLadder | Igor Bezborodov


Skrevet af Matti

Udgivet d. 30/08/2019

Tags: , ,

Kategori: