Astralis sikrer sig plads i slutspillet

Danske Astralis er på baggrund af en 2-0 sejr over G2 Esport sikker på en plads i slutspillet.

Efter at have besejret Team Envy i åbningskampen, skulle Astralis møde G2 Esport i upper brackets anden runde til DreamHack Masters Malmö 2019. Første map var Nuke, hvor danskerne kom i uventede problemer mod det nye G2 mandskab, som spiller deres første turnering efter Hunter og nexa er kommet på holdet. Mappet skulle afgøres i overtid, hvor Astralis trak det længste strå, men det var uden tvivl en præstation af danskerne som ikke levede op til de høje forventninger.

Anderledes gik det dog på Dust2, som G2 havde valgt skulle spilles. Her leverede det danske mandskab en bundsolid CT-side, og snart var stillingen hele 15-3 med en masse matchpoints til Astralis. Det lykkedes G2 at få sammensat nogle runder efterfølgende, men var allerede for langt bagefter til at kunne komme tilbage i kampen.

Zonics tropper er derfor videre til 3. runde af upper bracket, hvor vinderen går direkte til semifinalen, mens taberen må tage til takke med en plads i kvartfinalen. Modstanderen bliver vinderen af ENCE vs Vitality.

 

Fotokredit: DreamHack | Adela Sznajder


Skrevet af Matti

Udgivet d. 01/10/2019

Tags: , ,

Kategori: