Astralis og Heroic videre, møder nu hinanden

Astralis og Heroic er kommet godt fra start til ESL Pro League Season 9 Finals, efter begge hold har vundet deres åbningskampe.

Danske Astralis skulle møde amerikanske Cloud9 i åbningskampen til ESL-finalerne. Valget af map faldt på Inferno, hvor Astralis startede ud på T-siden. Danskerne kom godt fra start, og kom op på 7-0 før Cloud9 kom på tavlen. Pausestillingen var 11-4, og især Emil “Magisk” Reif, spillede en flot første halvleg med hele 18 kills. Efter pausen sikrede det danske superhold sig den anden pistolrunde og udbyggede føringen til 13-4. Det lykkedes herefter Cloud9 at sammensætte flere runder i træk, og begyndte langsomt at komme tilbage i kampen. Det skulle dog ikke blive til mere end 9 runder for det amerikanske mandskab, og Astralis kunne lukke kampen 16-9.

Heroic tog i mod brasilianske DETONA. Mappet blev Dust2, hvor danskerne kunne sikre sig pistolrunden på CT-siden. Herefter fulgte en noget tættere første halvleg, som endte 8-7 i Heroics favør. I anden halvleg tog danskerne for alvor fat, og DETONA nåede aldrig at få lukket ned for den stærke offensiv. En fremragende præstation på T-siden og ikke mindst af den unge Martin “stavn” Lund, som kunne slutte kampen på imponerende 27 kills, sikrede Heroic sejren på 16-8.

Disse to resultater betyder, at vi nu allerede i turneringen skal have et danskerbrag i gruppe A’s upper bracket. Astralis møder Heroic i en bedst af 3. Kampen er sat til at blive spillet kl. 20:10 i aften. Du kan se den direkte på ESLs Twitch.

 

Fotokredit: ESL | Adela Sznajder


Skrevet af Matti

Udgivet d. 18/06/2019

Tags: , ,

Kategori: