Astralis klar til Counter-Strike-brag ved ESL Cologne

Tirsdag den 2. juli skydes en af årets største turneringer i gang: ESL Cologne. Danske Astralis deltager i turneringen, hvor de møder de bedste hold i verden i kampen om en præmiepulje på knap 2 milioner danske kroner.

Hos Astralis bliver turneringen i Køln vægtet meget højt. Lukas “gla1ve” Rossander, In-Game Leader for Astralis udtaler:
“Sammen med Majoren til september og Royal Arena er ESL One Cologne vores absolut højeste prioritet. Det er en kæmpe stor turnering foran mere end 10.000 tilskuere, og der er meget prestige forbundet med at vinde den. Vi har arbejdet hårdt og målrettet frem mod den her turnering og glæder os helt vildt til at spille. Det bliver svært fra første kamp, så for os er det den, det handler om nu, og så tager vi det ellers skridt for skridt”.

At der er så meget prestige forbundet med turneringen, kan også tydeligt ses på deltagerlisten. Her fremgår holdnavne som Team Liquid, ENCE, NaVi, FaZe Clan, Vitality, MIBR og mange flere. Udover dette deltager danske Heroic, samt mousesports, som har danske Finn “karrigan” Andersen som kaptajn.

Lukas “gla1ve” Rossander fortsætter:
“Det er ikke givet, at vi ender i arenaen, og det er heller ikke i vores tanker lige nu. Men det er klart, at man altid gerne vil spille på de største scener, og skulle vi nå dertil, håber vi selvfølgelig at se en masse Astralis-trøjer blandt publikum og ikke mindst en masse danske fans. Historisk set har vi altid masser af support i Køln, og det håber vi selvfølgelig endnu engang er tilfældet i år”.

Humøret på Astralis-holdet er godt forud for ESL Cologne

I 2018 havde Astralis et fantastisk år, hvor man vandt hele 10 trofæer. Efter en god start på 2019, er den gode periode dog stoppet for danskerne. Kasper Hvidt, sportsdirektør hos RFRSH Entertainment udtaler:
“Astralis skal dominere på den lange bane. Vi ser på det brede perspektiv, og selvom vi havde et fantastisk år sidste år, er vi stadig først lige startet. Vores fokus er på præstationen. Hvis man vil vinde, og det vil vi, er det dét, der giver os de bedste betingelser for det”. 

“Når man har placeret sig på en suveræn førsteplads og ikke vinder to turneringer i træk, så kigger man på, hvad man kan gøre endnu bedre. Sammenlignet med traditionelle sportsklubber har vi bygget Astralis-fundamentet op på kort tid og er nået ekstremt langt allerede ift. at bygge kultur. Holdet har kun eksisteret i lidt over tre år, og med det lange lys på, er vi på vej den rette vej. Vi bygger hele tiden på og bliver hele tiden stærkere”.

ESL Cologne starter i dag kl. 12:00. Astralis spiller først kamp mod tyske BIG kl. 14:20 dansk tid. Heroic starter hårdt ud mod finske ENCE kl. 15:20. Karrigan og mousesports åbner turneringen kl. 12:00 mod NaVi.

Kampen kan ses på ESLs twitchkanal. Derudover vises turneringen i weekenden på TV 2 ZULU og TV 2 Play.

 

Fotokredit: ESL

 


Skrevet af Matti

Udgivet d. 02/07/2019

Tags: ,

Kategori: