Video: Humørbomben Magisk

Vi bringer en serie på seks afsnit, hvor du kan få mere at vide om hvad der sker indenfor hos Astralis-holdet. Hvad synes spillerne og træner egentlig om hinanden? I første afsnit er det den nyeste spiller hos Astralis, Emil “Magisk” Reif, som er i fokus.

Magisk er 21 år gammel og dermed også den yngste spiller hos Astralis. Emil har spillet professionelt siden 2015 og været på flere hold inden han fandt sin plads hos Astralis. I 2015 var han i en kort periode på mTw, som var det hold træner zonic selv spillede på i sin storhedstid. Efterfølgende kom han til SK Gaming, først som stand-in, men fik siden hen en fast plads på holdet. Fra midt 2016 og resten af året spillede Magisk for Team Dignitas, hvorefter han lavede et skifte til danske North. Her var han indtil sensommeren 2017, hvor North blev skiftet ud med OpTic Gaming.

I februar 2018 blev Magisk præsenteret på Astralis, og har dermed lige haft hans 2 års jubilæum på holdet. Siden da, har Magisk og Astralis sammen skrevet historie. Nummer 1 på verdensranglisten, 3 major-sejre, ESL, ECS og en masse andre turneringer er hvad de sammen har opnået på kun to år.


Skrevet af Matti

Udgivet d. 09/02/2020

Tags: , , , , ,

Kategori: