Dansk counter-strike samba!

I São Paulo, Brasilien, har Astralis slået de bedste Counter-Strike hold i verden igen, igen!
Dermed har de danske verdensstjerner vundet endnu en BLAST Pro Series-titel. Det skete natten til søndag dansk tid.

7.000 ekstatiske fans var vidner i en propfyldt arena, da de danske superstjerner mødte deres amerikanske rivaler fra Team Liquid i en spektakulær finale. Forinden havde Astralis gjort rent bord i gruppespillet og slået samtlige modstandere.

Med sejren vandt Astralis-holdet 125.000 dollars svarende til cirka 825.000 kr.

Inside e-sport er også på facebook

Det var langt fra første gang, Astralis og Team Liquid stødte hovederne sammen. De to hold var rivaler gennem det meste af 2018, og de har mødt hinanden i finaler over hele verden.

Astralis spilleren Lukas “gla1ve” Rossander var meget begejstret for oplevelsen;

“Det publikum var noget af det vildeste, jeg har oplevet. Det mindede mig i høj grad om BLAST Pro Series i Royal Arena de seneste to år. Den måde de støttede hjemmeholdet på var fantastisk, og jeg er virkelig glad for at have oplevet det. Selvfølgelig ville det have været fedt at møde MIBR i finalen på deres hjemmebane, men at spille mod Team Liquid er altid en vild oplevelse, og det her glemmer jeg ikke lige foreløbig.”

Dev1ce blev kåret til turneringens bedste spiller men han var hurtig til at tildele resten af holdet æren for succes i Brasilien;

“Vi kom virkelig klar ind til den her turnering, fordi det var en titel, vi så gerne ville vinde. Modstanden var hård, men jeg er glad for, at det lykkedes for os. Drengene spillede virkelig godt, og jeg håber, vi kan komme tilbage og forsvare vores titel i Brasilien igen.”

Se også: Interview med Dev1ce

Astralis har har været altdominerende og er de første til at vinde to BLAST Pro Series-turneringer i træk. De får chancen for at bygge på rekorden den 12-13 april, hvor BLAST Pro Series Miami afholdes og igen til BLAST Pro Series Madrid den 10-11 maj.

Vi glæder os allerede.

*Fotocredit: RFRSH Entertainment


Skrevet af Thomas Bense

Udgivet d. 24/03/2019

Tags: , , ,

Kategori: