Astralis gør det igen: Nedlægger Team Liquid

Astralis har gentaget triumfen og besejret verdensetteren 2-1 i en spændende semifinale til ESL One New York 2019.

Kampen startede ud med et flot comeback på Vertigo, hvor Team Liquid bragte sig i front hele 6-0 før Astralis fik deres første runde. En suveræn Lukas “gla1ve” Rossander var årsagen til, at danskerne ikke blev sat helt ud af kampen allerede i første halvleg. Med fantastiske calls og masser af kills, sørgede kaptajnen for at hans hold kunne gå til pause med 6 runder. Anden halvleg lignede en ny kamp for danskerne. Team Liquid havde ikke en chance for at bryde igennem Astralis’ CT-side og fik ikke en eneste runde efter pausen.

Danskerne var ekstremt velspillende og lavede ikke en eneste fejl. Sjældent er en så overbevisende præstation blevet leveret, og her endda mod verdens PT nummer 1. Med 10 vundne runder i streg kunne det danske mandskab lukke Vertigo 16-9.

På andet map, Dust2, bragte Astralis sig foran 4-0. Herefter gik det ned af bakke for danskerne, og Liquid vandt de resterende 11 runder i første halvleg.  Anden halvleg startede som den første sluttede, og ved en stilling på 15-4 var det for sent for det danske mandskab at komme ind i kampen. På trods af 5 vundne runder efterfølgende, var Liquid dog kommet for langt foran, og Dust2 endte 16-9 til nordamerikanerne.

Semifinalen skulle afgøres på Overpass. Et map, som Liquid på det seneste ofte har valgt som deres map pick. Ligeledes har Astralis tidligere været dominerende på netop Overpass, og de to storhold mødte senest hinanden på dette map til majoren i Berlin, hvor det danske mandskab vandt 16-13. Endnu engang skulle det blive tæt. Astralis startede på T-siden. Gentagne gange gik danskerne mod B bombsite, som Liquid gang på gang ikke kunne holde dem ude fra. Første halvleg sluttede 8-7 i Astralis’ favør, og efter en god start på CT-siden så det rigtig godt ud for danskerne. Liquid kom tilbage i kampen og bragte sig op på 13 runder, før Astralis endelig kunne løfte armene i triumf. Med en 16-13 sejr på Overpass vinder danskerne samlet 2-1 over Team Liquid.

Finalen skal spilles i aften kl. 19:00 mod Evil Genuises. Samme hold, som Astralis tabte 2-0 til tidligere i turneringen. Kampen kan ses på Twitch, TV 2 ZULU samt TV 2 Play.

 

Fotokredit: ESL | Bart Oerbekke


Skrevet af Matti

Udgivet d. 29/09/2019

Tags: , ,

Kategori: