Astralis er i finalen!

Astralis har her til aften spillet sig i finalen ved dette års Major, IEM Katowice 2019, med en 2-0 sejr over MIBR, og er nu kun ét skridt fra deres 2. Major-titel i træk – en præstation som kun to andre hold i historien har formået.

I finalen skal de regerende Major-mestre møde finske ENCE eSport, som meget overraskende slog Natus Vincere i den anden kvartfinale, som ligeledes blev spillet her til aften. ENCE eSports har været denne Majors største overraskelse, hvor finnerne foruden at have slået Na’Vi ud, også har sendt Team Liquid hjem fra Katowice, og nu – mod alle odds – står i finalen.

I fredags slog danskerne det tidligere svenske storhold, Ninjas in Pyjamas, 2-0 i kvartfinalen, i henholdsvis Mirage og Dust2. Og i dag var det så det brasilianske hold, MIBR, som stod for skud. Her blev brasilianerne besejret 2-0 i henholdsvis Overpass og Inferno.

Skulle det lykkedes danskerne at vinde deres 2. Major i træk, vil det være en cementering af den efterhånden meget omtalte ”Astralis Æra”, og som vi tidligere har skrevet om, vil danskerholdet med en sådan præstation, forskanse deres status som GOAT (Greatest of All Time) inden for professionel Counter-Strike.

Astralis har været godt kørende ved dette års Major, hvor de kun har tabt én map, denne mod Renegade, og de må da også betragtes som store favoritter i finalen mod ENCE.

Finalen kan ses på søndag direkte på Twitch.tv kl. 19.00 dansk tid.


Skrevet af Jacob Lund

Udgivet d. 02/03/2019

Tags: , , , ,

Kategori: