Astralis er finaleklar

Astralis har netop slået NRG 2-0 og er dermed videre til finalen ved StarLadder Berlin Major 2019.

Danske Astralis skulle her til aften møde amerikanske NRG i semifinalen ved StarLadder Berlin Major 2019. Danskerne, som i går spillede et brag af en kamp mod Team Liquid, lignede et hold som var ved at finde tilbage til deres gamle topform, men NRG har samtidig været et af de stærkeste hold til denne major, så der var lagt op til endnu en stor kamp.

Kampen startede på Train med Astralis på CT-siden. Danskerne fik en flyvende start på kampen med et vanvittigt clutch af Nicolai ‘dev1ce’ Reedtz i pistolrunden, og kom helt op på 8-0 før NRG vandt deres første runde. Amerikanerne kom derefter mere ind i kampen, men også på T-siden var gla1ve og Co. for stærke. Train, som var NRG’s valg af map, sluttede 16-10 til danskerne. Andet map var Overpass – mappet som Astralis igår sikrede sig 2-0 sejren i kvartfinalen. Igen viste de danske tropper en nærmest ustoppelig T-side, og det flotte spil fortsatte ind i anden halvleg. Andet map sluttede altså med endnu en sikker sejr på 16-9 til Astralis og dermed en samlet stilling på 2-0.

Det danske mandskab kommer derfor til at møde den store overraskelse, Avangar, i finalen, som tidligere i dag vandt 2-0 over Renegades. Finalen spilles i morgen kl. 17:30.

 

Fotokredit: StarLadder | Igor Bezborodov


Skrevet af Matti

Udgivet d. 07/09/2019

Tags: , ,

Kategori: