Astralis efter ECS: “Vi var ikke gode nok”

De danske verdensstjerner fra Astralis, blev som bekendt i går aftes sendt ud af ECS finalerne af FURIA efter et 2-1 nederlag.

Efter en længere pause fra de store turneringer, var Astralis igen klar til at spille på den helt store scene. Fornøjelsen blev dog kort, og danskerne røg ud i gruppespillet. Det er første gang i over et år, Astralis ikke når play-offs og første gang nogensinde med nuværende sammensætning af spillere. Senest var i februar 2018, til majoren i Atlanta, Boston.7

Både spillere og træner var naturligvis ekstremt skuffede efter det overraskende exit. Træner for Astralis, Danny “zonic” Sørensen, udtaler: Vi havde glædet os sindssygt meget til at spille igen. Vores forberedelser har været gode og grundige, og vi følte da også, at vi spillede udmærket. FURIA kom ind uden noget at tabe og med 180 i timen. De spillede endnu en sindssygt god kamp, og jeg har kun rosende ting at sige om dem. De kan nå rigtig langt. Vi var ikke gode nok, men det handler mindst ligeså meget om den modstander, vi var oppe imod. De var skarpere end os på dagen. Det er svært konstant at skulle være et skridt foran og sværere at forblive på toppen end at indtage den. Selvfølgelig er der ting, der skal justeres, men vi tror på vores model og ser nu frem mod næste udfordring”.

 

Det blev ikke til slutspil i denne omgang.

Næste turnering er ESL Pro League Montpellier 18.-23. juni. Her får danskerne igen mulighed for at forsvare deres titel. Danny “zonic” Sørensen:Næste turnering er ESL Pro League i Montpellier. Når vi nu ikke kunne forsvare vores titel her i London, ved jeg, vi alle ville elske at gøre det der. Når det er sagt, handler det først og fremmest for os om at genindstille, blive klar til kamp og så tage én ad gangen”. På trods af skuffelsen, benytter træneren også lejligheden til at sende en hilsen til de danske fans: “Alle de danskere, der så med bag skærmen, og alle de danskere, der er rejst til London skylder vi en stor tak. Det gør os alle sammen sindssygt stolte at vide, at Danmark hepper på os, både i medgang og i modgang”.

*Vi besøger ECS i samarbejde med Lenovo.


Skrevet af Matti

Udgivet d. 08/06/2019

Tags: , , ,

Kategori: