4 danske hold misser Berlin Minor, North videre

Kvalifikationen til Europe Minor Championship – Berlin 2019 bliver kun med North som dansk deltagelse.

Til august afholdes den næste major, som er den mest betydningsfulde turneringen indenfor CS:GO. Med mindre man, som danske Astralis, er direkte kvalificeret, kan vejen dertil være meget lang. I Europa har 16 hold kæmpet om at gå videre til den endelige kvalifikation, også kendt som minor. Kun North klarede det videre af i alt fem danske hold.

Af de 16 hold i den lukkede kvalifikation, går de 8 øverste videre, og har fortsat muligheden for at kvalificere sig til den store turnering. Både North, OpTic, Heroic, Tricked og Maknitude var med i den lukkede kvalifikation, men det var kun North som kunne sikre sig en placering blandt de 8 øverste. De skal derfor til juli deltage i Europe Minor Championship – Berlin 2019, hvor to hold er sikre på en plads i majoren til august.

Både Heroic og OpTic var tæt på at komme videre. Kun en enkelt sejr til hver manglede. De måtte dog begge se sig slået af henholdsvis CR4ZY og Mousesports på tredje map.

8 hold er allerede kvalificerede til majoren grundet deres placering til den seneste major i Katowice i februar/marts. Her i blandt er danske Astralis som vandt den prestigefulde turnering.

Se også: ASTRALIS ER VERDENSMESTRE!

 

Fotokredit: StarLadder


Skrevet af Matti

Udgivet d. 13/06/2019

Tags: , , , , ,

Kategori: