3 danske hold med fra start til ESL Finals

ESL Pro League Season 9 Finals starter i dag kl. 12:00. Både danske Astralis, North og Heroic er med fra start.

I Montpellier, Frankrig, afholdes ESL Pro League Season 9 Finals fra den 18. til 23. juni. Danmark er flot repræsenteret af hele tre hold, som er med i kampen om præmiepuljen på knap 4 mio. kr. I alt er 16 hold med til turneringen, fordelt på to grupper med otte hold i hver.

Astralis og Heroic findes i gruppe A, mens North er i gruppe B. Gruppeoversigt:

Gruppe A:
G2 Esports
Grayhound
Fnatic
NRG
Astralis
Cloud9
DETONA
Heroic

Gruppe B:
FaZe Clan
TYLOO
North
Team Liquid
mousesports
MIBR
HellRaisers
Luminosity

Åbningskampene er BO1. Alle efterfølgende kampe er BO3, på nær finalen, som er BO5. Formatet er double elimination bracket, hvilket betyder, at taber man en kamp ryger man i lower bracket, og har dermed stadig en chance for at nå til play-off-kampene. Det øverste hold fra hver gruppe går direkte videre til semifinalen, mens nummer to og tre går videre til de to kvartfinaler.

ESL finalerne er de sidste to sæsoner vundet af danske Astralis. Efter en skuffende præstation til ECS i London, bliver det meget spændende at se om Astralis kan genfinde storformen og gå hele vejen i turneringen. Astralis spiller deres første kamp i dag kl. 13:10 mod Cloud9. Heroic spiller også kl. 13:10 mod DETONA og North spiller kl. 14:20 mod Team Liquid.

 

Fotokredit: ESL | Helena Kristiansson


Skrevet af Matti

Udgivet d. 18/06/2019

Tags: , , ,

Kategori: