2 danske hold i finalen til DreamHack Open Summer!

OpTic kunne allerede igår sende sig selv videre til semifinalen i DreamHack Open Summer 2019. Til aften fulgte Tricked trop.

Både danske OpTic og Tricked er deltagende til DreamHack Summer i Jönköping. OpTic, som er i gruppe B, kunne allerede i går, sikre sig en plads i semifinalen. Dette gjorde de ved først at besejre Chaos Esports Club og dernæst Team Ancient. Tricked fik en dårligere start på turneringen, da de tabte hele 16-5 i åbningskampen til polske Aristocrazy.

Tricked skulle derfor vinde to BO3-kampe i dag, for at kunne spille sig videre til play-off-kampene. Første kamp var mod Winstrike, som for nyligt har fået den gamle stjerne, Edward, som ny mand på holdet. Winstrike tog Nuke, som var første map. Derefter kom danskerne igang, og vandt de to resterende maps. Herefter ventede AVANGAR i den afgørende kamp om fortsat deltagelse i turneringen.

Tricked valgte Train som deres map, og det blev en meget tæt affære. Ved en stilling på 15-15, skulle mappet afgøres i overtid. Her var danskerne stærkest og kunne lukke mappet 19-17. AVANGARs Jame spillede en stor kamp, men hans 34 kills var ikke nok til at tage mappet fra danskerne. Andet map var Mirage. Danske Rasmus “sjuush” Beck leverede en vanvittig præstation, og med en score på 36-16 bar han det danske mandskab til en 16-14 sejr. Danskerne vinder derfor kampen 2-0 og skal videre til semifinalerne som spilles i morgen.

I morgen kl. 10:00 spilles den første semifinale til DreamHack Open Summer 2019, som er et vaskeægte danskeropgør. Det er nemlig OpTic og Tricked der mødes. Den anden semifinale er sat til kl. 13:00. Her er Aristocrazy klar som det første hold, mens det andet hold er ved at blive afgjort netop nu, i opgøret mellem Team Ancient og CR4ZY.

 

Fotokredit: Beyond the Summit


Skrevet af Matti

Udgivet d. 16/06/2019

Tags: , ,

Kategori: