North og Sennheiser i stort partnerskab

North Esports har annonceret et stort partnerskab med Sennheiser, en ledende producent inden for lydudstyr.

Samarbejdet betyder, at North’ professionelle Esports-atleter bruger Sennheisers produkter, når de konkurrerer i CS:GO, FIFA og Apex Legends. Sennheiser var allerede at finde på de nye North spillertrøjer til StarLadder Berlin Major 2019.

Oversat fra engelsk: “Med årtier af erfaring, var Sennheiser det indlysende valg for os som partner. Lydaspektet indenfor Esport er nøglen til at præstere på det højeste niveau”, udtaler Jonas Gundersen, Chief Commercial Officer hos North. “Sennheiser har altid været en stor del af gaming og leveret produkter i verdensklasse. Vi glæder os til fremtiden sammen”, tilføjer han.

“Vi er stolte af at støtte et så prestigefyldt hold og er begejsret over vores samarbejde med North. Vi håber, med vores ekspertise for lyd, at North vil opnå endnu større resultater inden for Esport”, siger Tim Völker, Sennheiser.

Sennheiser blev grundlagt tilbage i 1945 og er et af verdens ledende lydproducenter, med speciale i hovedtelefoner, højtalere og mikrofoner. North er en dansk Esportsorganisation, grundlagt i 2017 af F.C. København og Nordisk Film. North har 3 professionelle hold indenfor henholdsvis CS:GO, FIFA og Apex Legends.


Skrevet af Matti

Udgivet d. 21/09/2019

Tags: ,

Kategori: